Episode #6 – Duurzaam en circulair, Tiny House gemaakt uit afvalplastic

28 april 2023

Plastic is geen afval, maar bouwmateriaal. Dat hebben we geleerd tijdens de bouw van onze werkboten. Dit bracht ons op een idee; kunnen we niet ook op een innovatieve en circulaire wijze Tiny Houses bouwen? Zodoende zijn wij begonnen met een zijproject; het bouwen Tiny Houses, gemaakt van afvalplastic, afvalhout en afvaltextiel, compleet circulair en duurzaam. Met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt! Dit project is een zijproject van Clean2Anywhere. Op onze werf in Hoorn bouwen we een 17e eeuws fluitschip op historische wijze, maar dan volledig uit afvalplastic. Een ongemakkelijk avontuur, om een duurzamere en inclusievere wereld te ontdekken. Onmogelijk of gaat het ons toch lukken? Ga mee op ons avontuur. Abonneer je op ons kanaal en mis geen enkele video!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT