Waar we Staan

& Onze missie

Met de bouw van 17e eeuwse schepen uit afvalplastic ontdekken we de bouwstenen voor een schonere toekomst en vinden er onverwachte ontmoetingen plaats. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, scholieren, statushouders, gepensioneerden, CEO’s en tal van anderen ontmoeten elkaar op de werf in onze missie: 'Iedereen laten ontdekken, weggooien is zonde!' Al experimenterend dagen ze elkaar uit het ongemak te omarmen. Zo ontdekken we samen de schone route naar een circulaire en inclusieve omgeving!

Waar we vandaan komen

Een extreme expeditie op Antarctica in een wagen gedeeltelijk gemaakt uit afvalplastic. Vele duizenden mijlen op zee met een varende denktank. Allemaal om duurzaam gedrag te bevorderen.

Wat begon als ‘mission impossible’ is nu een waanzinnig verhaal. Met vallen, opstaan, en vele resultaten. En dit bleek pas het begin van ons avontuur!

keer het om en

omarm het ongemak

Liesbeth en Edwin waren aan het koken toen ze de zoveelste plastic verpakking weggooiden. Het was de druppel die de emmer deed overlopen. Ze keerden hun afvalbak om en daarmee hun manier van denken. Hoezo is plastic waardeloos? Waarom geven we de overheid of de supermarkt de schuld?

meer over clean2antarctica

waar we naar toe willen

Clean2Anywhere wordt de eerste circulaire en inclusieve rederij van Nederland. De werkboten en het speeljacht verhuren we voor dagtochten en (zakelijke) evenementen. Het fluitschip gaat als zeilend handelsschip de internationale vrachtvaart in. Zo ontwikkelen we een nieuw circulair businessmodel aan de hand van schepen die model staan voor een nieuwe gouden eeuw. In harmonie met elkaar en de natuur. Allemaal door een stukje afval om te denken en ons gewoontegedrag om te keren.

investeer

Neem contact op