Klaar om het onmogelijke

te realiseren

Jong tot oud

Van vakspecialist tot herintreder

of nieuwkomer

De beste manier om te leren is door te experimenteren

kernwaarden

Iedereen

is welkom

Iedereen mag meebouwen aan onze schepen, wie je ook bent. Al die mensen brengen hun eigen ideeën mee om uitdagingen op te lossen die we onderweg tegenkomen.

Het plezier

van ongemak

Nieuw gedrag aanleren is vaak héél ongemakkelijk. Maar wij omarmen dat ongemak. Want als je het eens anders doet, ontstaan er vaak mooie dingen!

Experimenteren

en ontdekken

Van veel dingen die we doen, weten we vooraf niet wat de uitkomst is. We doen continu duurzame experimenten en nieuwe ontdekkingen. Al struikelend gaan we de toekomst in.

ONZE BOUWERS

Boten bouwen draait om samenwerken. En omdat de vrijwilligers aan een gemeenschappelijk doel werken, ontstaat er saamhorigheid. Dat zorgt voor energie en een enorme snelheid in het bouwproces. Hoe meer resultaat de bouwers zien, hoe gemotiveerder en trotser ze raken. Het resultaat? Glunderende koppies en een groeiend zelfvertrouwen.

Vrijwilligers kunnen op de werf een eigen experimentje starten. Lukt het niet? Dan vieren we dat. En daarna probeer je het opnieuw, of zoek je uit wat wél bij je past. Zo (her)ontdekken mensen hun eigen talenten en gaan de wieltjes weer draaien. Een groot deel stroomt daardoor succesvol uit naar werk of studie, of maakt een grote persoonlijke ontwikkeling door.

meedoen?

Neem contact op