Clean2Anywhere wint NHN Business Awards 2023 Publieksprijs

9 november 2023

Een prachtig gala in de Cultuurkoepel te Heiloo, het strijdtoneel van de avond. Daar stonden we dan in de finale van de NHN Business Award. Edwin stond te schitteren op het podium, met zijn verhaal, de Clean2Anywhere pitch. De spanning steeg naarmate de avond vorderde en de jury, bestaande uit 11 diverse vakexperts, hun beslissing formuleerde. Op het gebied van Diversiteit & Inclusie grepen we de derde plek. Een moment van lichte teleurstelling, maar al snel veranderde de sfeer toen de publieksprijs werd uitgereikt – en ja hoor, die ging naar Clean2Anywhere!

De NHN Business Awards in een notendop

De NHN Business award is een award die wordt uitgereikt aan inspirerende ondernemers in Noord-Holland Noord. Elk jaar wordt een andere sector gekozen, dit jaar aanvullend met het thema Diversiteit & Inclusie, het onderdeel waar wij voor de winst streden. Uit vele aanmeldingen waren we gestart met 12 kandidaten, waar we uiteindelijk nog met z’n 3e in de finale stonden. Een spannende avond, waar we voor 150 gasten en de jury voor de laatste keer onze pitch deden.

Inclusiviteitssucces: ijzersterke pitch

Binnen Clean2Anywhere zien we inclusiviteit niet als een streven, maar als een concrete missie om oplossingen te bieden voor hedendaagse problemen. Wij streven naar een wereld waarin iedereen, ongeacht achtergrond of beperking, een gewaardeerde bijdrage kan leveren. Op de werf en in de fabriek werken we samen met individuen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Allen met unieke verhalen, diversiteit is ons fundament.

De kracht van ons team ligt in die verscheidenheid. Samenwerken gaat verder dan enkel taken uitvoeren; het is een samensmelting van achtergronden, ervaringen en talenten. In ons team heerst een sfeer van wederzijds respect en oprechte hulpvaardigheid. Deze verbondenheid is wat ons echt bijzonder maakt. De reden dat we in de finale stonden.

De kers op de taart; Publieksprijs

De publieksprijs, geweldig dat we die hebben mogen winnen. Een grote erkenning van onze volgers en fans. Een bijzondere eer, die verder gaat dat alleen een prijs. Het is het bewijs van onze hechte en grote community.

Bedankt allemaal!

Jullie stemmen, steun en enthousiasme hebben deze overwinning mogelijk gemaakt. In elke klik, like en gedeelde boodschap voelen we de kracht van een gemeenschap die gelooft in verandering. Bedankt voor jullie vertrouwen en deelname aan onze reis naar een inclusievere wereld.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT