Vakmanschap zonder grenzen: Ontmoet de touwslagers van Clean2Anywhere

20 april 2023

Wat een geweldig verhaal over de touwslagers van Clean2Anywhere! Het is inspirerend om te zien hoe inclusie en diversiteit de samenleving kunnen versterken. Onze werf verwelkomt mensen met verschillende persoonlijke uitdagingen en achtergronden. Samen dragen we bij aan de bouw van onze schepen en aan het verspreiden van onze belangrijke missie.

Een voorbeeld en inspiratie voor vele!

Het verhaal van Jonny, Maurice en Thijmen is echt bijzonder en inspirerend. Elke week worden we op de werf weer verblijd door de positieve energie die deze mannen met zich meebrengen. Samen vormen zij het trotse team touwslagers van Clean2Anywhere. En hoewel ze alle drie een verstandelijke beperking hebben, weerhoudt hen dit er niet van om echt vakmanschap te leveren.

Vakmanschap op ambachtelijke wijze

In de touwslagerij slaan ze de touwen op ambachtelijke wijze, waarbij plastic draden in elkaar worden gedraaid met behulp van een touwmolen en een klos in de lijnbaan. Hun precisie en consistentie leidt tot meters touw van hoge kwaliteit. Maar het mooiste is om te zien hoeveel plezier ze hebben en hoe trots ze zijn op hun werk.

Samen sterk

Voor Jonny, Maurice en Thijmen betekent Clean2Anywhere meer dan alleen een plek om te werken. Het biedt hen de mogelijkheid om deel uit te maken van een community, om werkervaring op te doen en om persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. Voor ons betekent het een verrijking van ons team en een inspirerend voorbeeld van hoe inclusie en diversiteit de samenleving kunnen versterken.

We vinden het geweldig om te zien dat iedereen, kan meewerken aan onze missie, op welke manier dan ook. Maar het verhaal van Jonny, Maurice en Thijmen laat zien dat iedereen een bijdrage kan hebben aan de samenleving, ongeacht wie je bent. We zijn ontzettend trots op onze touwslagers en blij dat ze deel uitmaken van onze Clean2Anywhere-familie.

Wil je deze toppers in actie zien? Klik hier om Episode 5 van onze docuserie te bekijken.

SHARE THIS STORY
COMMENTS

Hi, I do believe this is a great site. I stumbledupon it 馃槈 I will
revisit yet again since i have book-marked it.
Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to guide
others.

This paragraph is actually a pleasant one it helps new web
viewers, who are wishing in favor of blogging.

We are a group of volunteers and opening a brand new scheme in our community.
Your website provided us with helpful information to work on. You’ve performed a formidable process and our whole neighborhood will likely be thankful to you.

Good post. I learn something totally new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis. Its always useful to read content from other authors and practice something from their websites.

Greetings! Very useful advice in this particular article! Its the little changes that will make the biggest changes. Thanks for sharing!

Good write-up. I definitely appreciate this website. Continue the good work!

ADD A COMMENT