Klimaatcircus op zonne-energie bij Clean2Anywhere – Een bijzondere ervaring!

12 juni 2023

Er staat iets onwijs leuk te gebeuren en dat op onze werf! Doe mee aan een onvergetelijke voorstelling van Het Klimaatcircus op zonne-energie, want het belooft wat te worden. De kaarten gaan hard, dus wees er snel bij en reserveer jouw plek!

Op vrijdagavond 23 juni, zaterdagavond 24 juni en zondagmiddag 25 juni kun je de locatie-voorstelling bewonderen. Deze bijzondere voorstelling vindt plaats op onze werf en dat is niet zomaar. Het is een plek waar de krachten van wind, water en zon samenkomen en de visie van Het Klimaatcircus en het idealisme van Clean2anywhere samensmelten. Het belooft een ruige en sfeervolle ervaring te worden!

Op onze werf maak je kennis met vernieuwers en doeners die inspirerende projecten realiseren met plastic afval. Hier wordt het mogelijk gemaakt om de impact van jouw keuzes te ontdekken en te ervaren.

Het Klimaatcircus is een voorstelling geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Parkeren is mogelijk nabij Oranje Buiten (volg de pijlen) of kom lekker op de fiets! Het terrein opent 1 uur voor aanvang van de voorstelling. Bij goed weer kun je genieten van bescheiden picknickfaciliteiten (vergeet niet je eigen picknick mee te nemen!) en er is zelfs een kleine bar aanwezig.

Al met al belooft het een groot feest te worden en bijzondere ervaring.

Mis deze kans niet en reserveer snel je plek voor deze unieke belevenis! Klik hier om jouw plek te bemachtigen!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT